Bezoek op afspraak

Vanwege de corona maatregelen beperken wij het aantal volwassenen in onze school tot een minimum. Je kunt alleen op afspraak de school bezoeken.

Tijdens de rondleiding nemen wij een kijkje in het gedeelte voor jonge kinderen, de verschillende lokalen en de hobbit. Ter voorbereiding vragen wij je dat je onderstaande online rondleiding bekijkt, de site doorneemt en de downloadbare informatie goed leest.

De rondleiding is een aanvulling hierop en duurt met een kort kijkje en het beantwoorden van je vragen 45 minuten.

Vanwege de corona maatregelen leiden wij maximaal 2 gezinnen tegelijk rond (2-4 volwassenen). Wij vragen ouders bij binnenkomst hun handen te desinfecteren en stellen de vragen omtrent de gezondheid. Gedurende de rondleiding houden alle volwassenen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en wij vragen ouders ook om deze afstand tot de kinderen te bewaren. Heeft u symptomen die horen bij het coronavirus of heeft uw huisgenoot koorts, benauwdheid of onlangs een positieve uitslag gehad op een coronatest? Kom dan niet naar de afspraak, maar neem contact met ons op voor een ander bezoekmoment.

Hieronder kun je selecteren welke datum jullie uitkomt. Je ontvangt een bevestiging via de mail.

Heb je na het bekijken van deze informatie nog vragen? Vul het aanmeldformulier in (waar ruimte is voor het stellen van vragen), of stel ze via email. Onze manier van werken moet bij je passen, daarom helpen we je graag met het maken van een goede schoolkeuze voor je kind.