Schooltijden

De Vallei kent een continurooster. Dit houdt in dat de kinderen op school lunchen. De school is vijf dagen per week geopend van 8.00 – 15.00 uur. Op woensdag van 8:30 – 12:00. Vanaf 8:20 is er een begeleider aanwezig en kunnen de kinderen naar binnen. De Vallei heeft een eigen bso. Je kunt mailen als je gebruik wilt maken van de peuterspeelzaal of van de bso naar Jackie of Linda.

Met betrekking tot de schoolvakanties vallen wij in regio zuid. Naast de vastgestelde vakanties hebben we nog twee weken flexibel vakantie. Ouders mogen deze weken verspreid over het jaar zelf invullen. De voorwaarde is wel dat het aaneengesloten weken zijn (dus geen losse dagen). Deze weken mogen niet aansluiten aan de zomervakantie (wel aan andere vakanties). De flexibele vakantieweek kun je met dit formulier aanvragen.

Voortgezet Onderwijs start per 1 oktober 2015 en houdt de tijden van de basisschool aan.